Börjar bli frisk och skolstart

Har äntligen fått medicin på VC och hoppas på att detta ska va slutet nu. Nu får det gå fort! Jag är så trött på att vara sjuk. Är jätte sugen på att träna men får hålla mig för det någon dag till iallafall ourgh!!

Mitt i allt började skolan. Jag valde att åka dit på kursintroduktionen då jag verkligen ville va med. Sista året på universitetet. Shit vad fort tiden går! Känns som att det var nyligen som jag virrade runt på campus och kände mig vilse. Jag är ändå sjukt taggad på att ta examen nästa år. 

Sitter just nu och äter en sen frulle men de får man när man pluggar hemma en måndag. Sovmorgon gör att pluggandet blir helt okej faktiskt! 

Allmänt | | Kommentera |

Brända mandlar🌲🍂🍁

För några dagar sen fick jag sån höstfeeling och sug efter brända mandlar. Regn och rusk med 11 grader och det blev mörkt ute.... i augusti. Så jag bestämde mig att ändå ställa mig i köket och göra mig lite brända mandlar. Men eftersom jag inte ville ha socker i då jag kör lchf så tänkte jag testa med stevia. Jag vet att brända mandlar inte är lchf men jag blev sugen okej! Haha. Sökte ganska mycket på google men hittade inget bra. Hittade endast med blandat stevia och socker. Så jag chansade med stevian. Och det blir riktigt mumsigt! Blir nog en hel del brända mandlar i höst och vinter. Jag ångrar dock att jag inte rostade mandlarna lite mer innan jag hällde i dom i stevian och vattnet.
Jag började med att rosta mandlarna i en torr stekpanna. Hade i 200g mandlar eftersom de flesta recepten på google var på 200g men även för att jag hade i hela påsen. Jag rostade dom tills ett poppande ljud hördes. Som sagt skulle jag nog rostat dom lite längre än så.
 I en kastrull hade jag hällt i en halv dl vatten som jag blandade med stevian. Gick lite på känsla men ca 1,5-2dl stevia. När vattnet började koka hade jag i mandlarna tills allt vatten försvunnit i kastrullen.
Jag la sedan ner mandlarna på bakplåtspapper för att låta dom svalna. Fy satan vad gott det var!
 
Allmänt | | Kommentera |

Sjuk och nytt te

Usch vad jag hatar att vara sjuk! Känner mig rastlös och blir bara depp av att vara inne. Har inte ens varit utanför dörren idag. Känns för jävligt. Emir kom hem med nytt te till mig som Josefin tipsat om. Det var riktigt gott. Blev snabbt en av de nya favoriterna.
Allmänt | | Kommentera |
Upp