Brun utan sol

Har känt mig sjukt hängig idag! Känns som att en förkylning är på G. Så har bara kollat en massa avsnitt av Scandal sen jag kom hem från skolan. Men igår kväll hade Julia lektion med mig om hur jag fixar brun utan sol bäst. Jag är livrädd för att göra fel ahh. Hahah! Men jag rakade benen och drog på en omgång. För övrigt HUR jäkla nice är de inte att få ta ett nytt rakblad och inse hur slitet de gamla faktiskt var? Som julafton!
Imorgon ska jag träffa PTn för massage och tester. Vi får se om jag får skämmas över en dålig BUS omgång eller om jag stolt får vara brun haha! Återstår att se....
Körde på ST TROPEZ BUS. Gillar den men alltså, den blir fan inte långvarig! Och borde ha valt den mörkare kanske? Enligt Julia blir de bättre med lotion efter dusharna så sprang på stan en snabbis och köpte Doves derma spa dark. Ska smörja med den imorgon bitti efter dushen så får vi se hur det blir!
Allmänt | | Kommentera |

OktoberOktoberOktoberOktober

Den här hösten springer iväg för fort!! Har haft såå mycket i skolan att jag aldrig riktigt hunnit varva ner riktigt. Om två veckor blir det en ännu tuffare kurs! Märks att det är sista året på universitetet. Humöret har gått upp och ner. Mycket har påverkats av att jag varit borta från träningen. I våras hade jag alltid träningen där. Crossfit fem gånger i veckan och min hypokropp behövde det mer än nått annat. Just nu är det inte enbart knät som stoppar mig utan jag har fått tillbaka all värk i kroppen i samma veva som humöret är upp och ner. Ingen dröm! Emir är en riktig hjälte som står ut med mig just nu haha. Har liksom kunnat börja gråta för han inte varit hungrig fast jag har det haha!
Därav har jag äntligen tagit tag i det och hört av mig till en crossfit box även fast jag var nervös. I fredags planerade vi in massage, tester för att se vad knät klarar och tre teknikpass för att se hur vi kan jobba runt knät. Jag var såååå lycklig i fredags. Har fram tills nu enbart hört att jag ska hålla mig borta från crossfiten, stretcha och massera. Hur jäkla tråkigt som helst om ni frågar mig. Äntligen var det någon som sa motsatsen och vill hjälpa mig att komma tillbaka. Känner mig svagare än någonsin så jag hoppas jag snabbt hittar tillbaka trots knät! Heja heja!
 
Imorgon rullar vi iväg till ullared så ska förbereda gröt till frulle och matsäck sen blir de sova. Natti! 
Allmänt | | Kommentera |
Upp