Back on track!

Jag börjar inse hur länge jag har hållt mig borta från bloggen men jag har fokuserat på "sånt som är viktigt för mig". Låter klyschigt, what eva!  För ett tag sen kontaktade jag en box här i stan för att få hjälp med träningen pågrund av knät. Det var det bästa valet jag någonsin gjort!  Jag är på tillbaka vägen och kan inte tänka på annat än saker jag ska jobba med! Jag har kört pass med PT, massage och rehabövningar. Vissa saker roligare än andra men jaa jag är tillbaka iallafall! Även om jag kanske inte är lika stark som jag önskar, så får jag nog tänka på att jag fick ett bakslag av sjukdom och skada. Har hittills tagit PR i både Marklyft och Jerk. Hur stolt som helt. Grejen med mig är nog bara att jag inte kan stanna där. Får jag ett PR så vill jag bara på det igen och få bättre reslutat. Men de kommer snart, får bara lugna mig haha!
 
Gårdagens pass var riktigt kul! Även den sista med min PT så nu blir de pass och köra på egen hand!
Teknik:
Markylft
Clean
 
Baseline
500 m rodd
40 squats
30 situps
20 pushups
10 pullups
 
Sjukt kul!
Har dock insett att jag är stört dålig på att fota under vardagen så lär väl bli ganska tråkigt att läsa med dåliga bilder haha!
Men fick iallafall hem nya träningskläder från northen spirit, dock tror jag inte jag behåller de långärmade då de sitter konstigt i axlarna men får se hur jag gör. Men fick också hem mina wrist wraps från better bodies. Enligt min tränare är jag överrörlig och de kanste förklarar saken till varför jag alltid fått ont. Så beställde hem ett par grymt snygga och SKÖNA! Nu är det bara att öva öva öva och inte vrida på mig för långt.
 
 
 
Allmänt, Crossfit, Nytt | | Kommentera |
Upp