Officiellt Linköpingsbo och lite till

Det är helt otroligt vad mycket som har skett på så kort tid. Jag hinner knappt tänka emellan och glider bara igenom dagarna. I skrivande stund sitter jag i köket i min och Emirs lägenhet. Det är helt sjukt, jag har blivit Linköpingsbo. Och visst det är väl inte långt hem men jag blir ganska begränsad med vem jag vill träffa och när jag vill träffa någon. Jag tror de blir bra ändå. Jag måste nog bara vänja mig, lära känna staden och så. 

Sen jag skrev senast har det varit mycket. Mycket i skolan. Mycket med jobb. Och som toppen på isberget fick jag en sjuk hund. Veterinär i Motala. Veterinär i Linköping. Veterinär i Kumla. Och åter igen i Motala. Dyrt som fan blev det också! Men han är ju trots allt värd varenda krona!!

Jag har ännu inte hunnit njuta av vädret. Lika blek som i april är jag. Imorgon har jag lovat att unna mig lite sol. Idag är det jobbkväll och jag ska försöka övertala Emir om att kanske ta ett kvälldopp. Hinner liksom inte njuta av sommaren. Är så jäkla rädd för att de snart blir en regnperiod och jag inte hunnit ta vara på vädret! Jag SKA unna mig! Vare sig jag har tid eller inte. 

På torsdag har jag deadline med mitt skolarbete och efter det läggs allt fokus på MIG. Ibland glömmer jag bort hur viktig jag faktiskt är. Det låter så larvigt men det är sant. Jag har inte tänkt på mig själv på många många veckor och därav har kroppen fått ta en riktigt fet smäll! Jag har fått starka symtom av hypotyreos och jag har glömt att ta min medicin flera gånger denna vecka. Tills på torsdag får jag bita ihop. Sen blir det att tänka på sig själv. Ta sommarlov, sommarjobba och hitta på en massa skoj!

Allmänt | |
Upp