C9

 
Nu är jag igång med c9 igen. Testade för ca 2-3 veckor sen men eftersom jag valde att inte äta något ,inte ens från fria listan, så gick det skit! Jag fick tyvärr avbryta den omgången och gjorde i veckan ett nytt försök. Jag vet att många har åsikter om c9 och de har jag med haft så ni behöver inte nämna dom. Men nu testar jag de så får vi se hur de blir. Jag har precis avslutat dag 4 och tänkte kort dra hur de känts. 

Dag 1
Första dagen var tuff på alla sätt och vis. Inte hungermässigt. Utan smakmässigt. Jag ville spy pga smaken på både aloe veran som skulle drickas varje måltid men även fibern som skulle blandad med vatten till mellanmål. Tänkte herregud kommer jag ens klara av att få i mig detta 1 dag?!

Dag 2
Andra dagen fortsatte sådär. Jobbade heldag och började bli väldigt hungrig. Inte sugen på onyttigt men mer sugen på varm mat. Värmen blandat med aloe veran och fibern gav mig ångest. Jag började få huvudvärk, illamående och kände mig hängig. Bestämde mig för att sova efter jobbet istället för att njuta av de fina vädret. Tyvärr.... 
På kvällen tog jag mig till affären för att handla inför dag 3-9. Och eftersom jag dagen där på skulle jobba 07-20 tänkte jag förbereda min första riktiga måltid att ta med till jobbet. HERREGUD! Det här gjorde det ännu värre och hungerkänslan vart jobbigare. Stekte kyckling och hade sötpotatis i ugn. Det luktade såååååå gott här hemma och jag ville typ ge upp och bara äta. 
Men jag höll ut! 

Dag 3 
MAAAAAAAAT!! Asså den där matlådan var nog det bästa som hänt på hela veckan!!! Allt som pågick runt om var sååå svårt att fokusera på när jag fick VARM MAT!! Att jobba 07-20 gick med bra för jag tänkte bara på min goda matlåda haha!!
Fortfarande inget sötsug och hungern dämpade sig. Vid de här laget hade jag fått höja från 1 shake per dag till 2. Inte mycket hade hänt med resultatet. 

Dag 4
Valde att äta min måltid innan jobbet så fick bli lunch istället för middag. Lax stod på schemat! Jag älskar lax! Men jag ångrar just nu att jag åt så tidigt eftersom att jag då tog min middag (shake) vid 5 tiden på jobbet och är nu jäääätte sugen på mat. Och som pricken över i:et serverades en av mina favoriträtter. Så det blev tufft att sitta där med min shake. Och för övrigt gillar jag inte den shaken. Jag gillar inte någon shake annars heller. Smakar bara massa socker så imorse läste jag på förpackningen och de var sötningsmedel i.


Imorgon är det dag 5. Känns bra bortsett från att jag är hungrig till och från. Mindre huvudvärk och börjar känna mig lite piggare. Ska nu och framåt försöka få in träning. Har inte känt för träning dessa första dagar då jag känt mig hängig. Och sen har jag sprungit hela dagarna på jobbet, cyklat till och från jobbet och promenerat en del. Det skulle blivit för mycket för kroppen känner jag.
Allmänt | |
Upp