Vegorätt

Okej nu har även jag kollat på det nya programmet Vetorätt. Jag vet, jag vet, jag vet, väldigt sen av mig. Men har haft så sjukt mycket att göra under veckan så tiden har liksom inte funnits för det och när det gick på tv så glömde jag totalt bort det. Har haft en superledig söndag så jag passade på och kollade nu. 

Alltså jag har hört så himla mycket negativt om Vetorätt med Elenore och Karoline, men ska jag vara ärlig så tyckte jag faktiskt inte att det var så illa. Självklart tycker väl alla olika men kritiken har varit väldigt hård måste jag säga. Jag tyckte det var väldigt mysigt hur det första avsnittet handlade om en mysig grillning på stranden. MEN så har jag vissa saker som jag reagerade lite med "öh varför gjorde de så"? 

Till att börja med tyckte jag att det såg mysigt ut med att de lagade mat utomhus och att det även var ute på landet, men jag vet faktiskt inte om det var för "perfekt" och "fantastiskt". Vet inte riktigt hur jag ska förklara det men det är ju sällan man är i en sådan miljö och lagar mat. Men och andra sidan så var det mysigt att se på kan jag säga. Sen förstår jag inte riktigt det här med yogan och flaggorna ute på åkern. Haha fint, ja, men vanligt, vet inte riktigt? Jag brukar inte gå ut med mina flaggor ut på åkern yoga haha. Själv rullar jag ut mattan och yogar (yoga? hur säger man?). Sen förstår jag inte riktigt varför yogan togs in i matlagningsprogrammet, men helt okej för min del. 

Vad det gäller "tvätta sötpotatisar i havet" som väldigt många reagerat på förstår jag inte. Om tjejerna ville göra det i programmet så låt dom? Kul att dom testar nått nytt. Personligen tror jag själv att jag hade förberett det innan när de gjorde "burgarna", för själv tyckte jag att det såg så komplicerat ut haha. Håret blåste i ansiktet, svårt att skala sötpotatisen och så är väl jag kanske en sån människa som helst gör sånt i köket. 

Men i det hela så gillade jag programmet. Det var riktigt mysigt och jag gillar dessa tjejer! Ser fram emot fler avsnitt och jag tycker faktiskt folk ska tagga ner lite. "Jag skulle gjort si och så, de gör fel". Jo men nu är det dessa tjejer som gör det på sitt vis och inte på "ert" vis. 

 
Allmänt | | Kommentera |

Förberedning inför flytt

Ligger just nu som en klump i soffan. Because i'm worth it!!  Har skrubbat, dammat, packat, kastat och gud vet vad mer idag. Nästa helg ska möblerna ut ur lägenheten men kände att det vore skönt att ha allt annat gjort redan nu då det blir så mycket med skolan hela veckan. 

Men alltså ser ni spotlighten i vänster hörn?! Jag kämpade med att fixa den hur länge som helst och när den väl satt som den skulle hoppade jag runt och gjorde I-made-it-dansen and guess what... Jag råkade slå emot skåpet med handen och den lossna!?!? Jag orkar inte med mig själv just nu haha!

Det ska iallafall bli skönt att slippa bo som en grottmänniska. Bara några veckor kvar sen är jag på plats.

 

Igår kväll var vi lite onyttiga, blev mc donalds då det inte orkats handla så mycket här innan flytten och Emir är extremt petig med mat. Vi tog en promenad när det snöade som mest. Vi spenderade nästan två timmar på att prata om resor och bara åka bort. Tänk att ligga på en strand med en drink i handen. Livet alltså!

 
Allmänt | | Kommentera |
Upp