IN ORDER TO SUCCEED WE MUST FIRST BELIEVE THAT WE CAN!

 

Alltså livet rullar på så jäkla fort just nu. Det går alldeles för fort och idag tror jag kroppen börjar säga ifrån. Vissa perioder känner jag mig som superwomen, jag klarar allt helt enkelt. Men sen slår det till som en jäkla käftsmäll och utmattning och smärta i kroppen slår till från ingenstans. Konsentrations svårigheterna är värre än någonsin just nu men jag kämpar på. Skola, jobb, praktik, dejtkvällar med älskling och träning. Allt blandas helt enkelt ihop. Som tur är det fredag imorgon och då jäklar blir det en massa vila! Att vara pendlare tar på krafterna och de är jobbigare än vad det låter. Är sjukt beroende av min oatly chokladdryck på tåget! Idag snodde pappa min sista urgh haha! Blir att ladda upp med ett lager snart. 

Och jaaaa jag var och körde crossfit med Alexandra för första gången på väldigt länge! Fy fasen vad kul det var att kötta igen! Dock får jag skylla mig själv för den hemska smärtan som kommit efteråt haha! En viss Medina hon tror hon klarar lika mycket vikt som för ett år sen. Ehm nej! Får hålla mig till lite lägre vikt tills jag är tillbaka på banan igen. Sjukt jäkla kul att köra med någon som vågar pusha mig att orka mer för varje gång. Det kan jag behöva just nu efter ett väldigt långt uppehåll.

Det går iallafall framåt och kroppen börjar må lite bättre. Det går långsamt men det går framåt iallafall. -6kg sen start av medicinering. Visserligen inte mycket på 3,5 månader men som sagt nått är nått iallafall.

Allmänt | |
Upp