0% pluss

Alltså...idag har jag haft 0% motivation till att plugga. Just nu läser jag universums segaste kurs vilket inte gör det bättre. Valde istället att va ute i solen med denna lilla buse som för den delen kom hem BRUN av all skit han hoppade omkring i. Ett bad för hans del men för de fick jag en galen hund som sprang runt i lägenheten och var loco. Ingen poppis att vara blöt. 

Åkte även iväg på ett crossfit pass. Helt ärligt det finns inget bättre!  Att träna på gym är fan inget alternativ längre. Jag har så jäkla kul med detta gäng och de är hur schyssta som helst. Träningsviljan har inte varit stark förra veckan men tänkte att om jag bara tar mig dit så vet jag att det kommer bli skit kul, vilket de också blev. Träningen ger resultat och jag börja sakta men säkert att tro på mig själv. Sjukt härligt!!

Nähee.....ska man försöka plugga nått nu då...?

Allmänt | | Kommentera |

Hello friyay

Alltså vaknade imorse med en sån jäkla smärta i käften! Tack så mycket dumma visdomstand. Hade planerat en skit tråkig förmiddag med en massa plugg. Men gjorde istället smörgåstårta med mami. Mycket roligare! 

Loggade sen in för att se mitt resultat på idrottskursen och var så jävla GODKÄND! Asså gjorde hela min dag. Hela min helg! Kämpade så sjukt mycket under den kursen. Började med medicinen då och kroppen mådde skit, och i samma veva var jag så himla skoltrött att jag funderade på att ta ett uppehåll. Nu i efterhand är jag så himla stolt över att jag bet i det sura äpplet och tog mig igenom detta!!

Borde fira detta med en fet chipspåse asså....

Allmänt | | Kommentera |

Fastadag 1

Efter en fruktansvärt lång väntan är jag äntligen igång med fastan. Ingen crossfit för den delen heller men blir att rensa kroppen lite. Ska bli skönt det iallafall! Köpte detta fastaprogram på apotea för ett tag sen(läs 8 månader sen). Under dessa tre dagar kommer jag dricka ekologiska juicer. Har äpplejuice, multijuice och grönsaksjuice. Sen har jag även fått med te och grönsaksbuljonger till att göra te. Har redan tagit mitt första glas av glaubersalt. Tack gode gud så tar man det bara innan man börjar.

Så idag blir det en hemmadag. Har en del Vegorätt att kolla ikapp så blir massa myshäng bara! Jag får hålla tummarna för att fastan går bra....

Allmänt | | Kommentera |
Upp