Finally it's over

 
2016 börjar dra sig mot sitt slut och jag kommer inte sakna detta år för fem öre.
Jag ser fram emot och lägga detta år bakom mig och blicka framåt. 2016 har bestått av sjukdomar och skador som varit tufft inte enbart för mig men även för mina föräldrar. För tre månader kändes allt mest tugnt och jobbigt. Jag hade mestadels ont i fot, knä, höft och rygg samtidigt som den jobbiga infektionen hade gjort det tufft för min kropp att återhämta sig. Bara att liksom kunna hitta en position att sova i med minimal smärta var jobbig. Mitt i allt detta kämpade jag också med att fixa sista året på universitetet och även klara av att jobba samtidigt.
Allt blev bara väldigt påfrestande. Men efter regn kommer solsken och jag börjar äntligen se ljuset i tunneln.
Jag går in i 2017 med positiva tankar om att det blir ett bättre år. 
Den senaste veckan har jag utvecklats massor. Tagit flera PR och blivit bättre och bättre. Jag har kunnat träna utan knäsmärtor och det börjar gå framåt. Mest stolt var jag igår. Tänk att jag, tjejen som för två månader sen inte ens kunde sitta på huk tog ett PR i backsquat på 85kg!! Tänk att jag för tre månader sen fick panik för att sätta mig på huk för jag förväntade mig stötande smärtor direkt och nu gjorde dom bästa benböjen jag någonsin gjort!
Jag är stolt över mig själv. Ibland får man skryta och vara stolt över sig själv. Jag har kommit långt. Trots att året varit tufft så har jag växt som person och bara blivit starkare. 2017 kan bara bli bättre!
Allmänt | 2016, 2017, crossfit | |
Upp