En vecka i Kroatien

En vecka i Kroatien och inte ett enda inlägg. Jag försökte.....att komma in på wifi ÖVERALLT. Helt värdelöst! Lyckades endast få notiser i mobilen för Facebook, instagram och snapchat. Resten var värdelöst. Gick inte att se ett skit! Lyckades få bra wifi i slutet av veckan när vi var på en supermysig resturang i en liten gränd, men kände inte för att sitta där och tråka ut min pojkvän medans jag bloggade haha! 

Under denna resa insåg jag ganska många saker som jag saknar hemma i Sverige. Att sitta hemma nu i mitt kalla kök och dricka kaffe går inte riktigt att jämföra med allt underbart vi hann göra i Kroatien. Vi befann oss i underbara och vackra Dubrovnik. Alltså inte en chans att jag inte återvänder. Så sjukt underbart! Hotellet vi bodde på var rent ut sagt BLÖÖH men trots det vägde resten av Dubrovnik upp det vilket gjorde att det inte spelade så stor roll. 

Vi besökte den delen där Games of thrones spelas in. Häftigt! Men inget slog att simma runt i det klarblåa havet. Varför kan vi inte ha det hemma i Sverige!?!? Så himla underbart! 

Just nu känns det som att man återvänt till hösten i Sverige. 16 grader regn och vind. Igårkväll när vi tittade på film insåg vi att det helt plötsligt blev mörkt vid 21.30. Redan?! Då känns de som att sommaren är över. Vi ska ju ha ljusa kvällar fram till minst 11!!

Tyvärr vart det enbart mobilbilder. Hade verkligen ingen ork att gå runt med kameran. Visste att jag hade glömt nått hemma och i detta fall blev det handväska. Så går de när man packar en timme innan man ska åka till flyget. 

 
 
 
Allmänt | |
Upp