Söndag!

Idag har varit en sån där typisk söndag för mig. Emir och jag tog sovmorgon, åt frukost och jag var redan trött. Hatar när min kropp säger ifrån så tidigt på dagen. Värk i hela kroppen och en trötthet som vägrade försvinna. Har skjutit upp pluggandet heeeela dagen "tills jag mår lite bättre och orkar". Och det har inte kommit ännu.... Sorry not sorry! Tar det imorgon. Jag är så sjukt dålig på att lyssna på min kropp och det fick jag fan för idag!
 

Valde därför vila heeeeela dagen! Ni vet en sån dag då man bara ligger kvar i sängen, äter jordgubbar och låter Netflix rulla avsnitt efter avsnitt. Var även ute på en kort löprunda då jag kände att jag behövde röra på mig något idag iallafall. Jag är nog helt okej med det (just nu ja, men vi får se om jag tycker det dagen innan hemtentan ska in. 

I veckan bestämde Alex och jag att jag skulle skriva ner allt jag åt i några dagar då jag misstänkte att jag får i mig för lite protein. Och jävlar vad rätt jag hade! Har det senaste året ätit väldigt lite kött då jag ville bli vegan och efter det har jag haft väldigt svårt för att hitta tillbaka till varierad kost.

Just nu planeras ett matschema så jag har stenkoll på hur mycket jag faktiskt får i mig om dagarna. Hoppas på att se förändring då! Just nu tappar jag i centimeter men jag har väldigt svårt att se muskler som tittar fram!

Allmänt | |
Upp