Söndag!

Idag har varit en sån där typisk söndag för mig. Emir och jag tog sovmorgon, åt frukost och jag var redan trött. Hatar när min kropp säger ifrån så tidigt på dagen. Värk i hela kroppen och en trötthet som vägrade försvinna. Har skjutit upp pluggandet heeeela dagen "tills jag mår lite bättre och orkar". Och det har inte kommit ännu.... Sorry not sorry! Tar det imorgon. Jag är så sjukt dålig på att lyssna på min kropp och det fick jag fan för idag!
 

Valde därför vila heeeeela dagen! Ni vet en sån dag då man bara ligger kvar i sängen, äter jordgubbar och låter Netflix rulla avsnitt efter avsnitt. Var även ute på en kort löprunda då jag kände att jag behövde röra på mig något idag iallafall. Jag är nog helt okej med det (just nu ja, men vi får se om jag tycker det dagen innan hemtentan ska in. 

I veckan bestämde Alex och jag att jag skulle skriva ner allt jag åt i några dagar då jag misstänkte att jag får i mig för lite protein. Och jävlar vad rätt jag hade! Har det senaste året ätit väldigt lite kött då jag ville bli vegan och efter det har jag haft väldigt svårt för att hitta tillbaka till varierad kost.

Just nu planeras ett matschema så jag har stenkoll på hur mycket jag faktiskt får i mig om dagarna. Hoppas på att se förändring då! Just nu tappar jag i centimeter men jag har väldigt svårt att se muskler som tittar fram!

Allmänt | | Kommentera |

Nyttiga chockladbollar!

Idag testade jag dessa chockladbollar. Ermina sa att hon testat dom och att dom var jättegoda så ville ge dom ett försök! Till min besvikelse hade jag inga kokosflingor hemma. Jag var nästan stensäkert på att jag hade det hemma! Men lika goda ändå! Mums!


8 dadlar
2,5 dl havregryn
2 msk vatten
Nypa havssalt
0,5 dl kokosfett
1,5 msk kakao

Mixade dadlarna i matberedaren först och la sen till resten av ingredienserna.
Emir och pappa åt upp dom på 0,3 sekunder haha!
Allmänt | | Kommentera |

Död fast levande fast ändå lite död....

Igår var tungt! Riktigt tungt! Speciellt när man är sliten. Men fan vad kul! Älskar detta! 
Inga dunder vikter men ibland känns det med lätta vikter också. 
Idag blev det ofrivillig vila. Heldag i skolan och fortsatt skrivande på hemtentan på tåget. Sliten i både kropp och sinne! Plus att man kom hem sent. Så jag flyttade back squats till imorgon!
 
Allmänt | | Kommentera |
Upp